"Andre" brugere - ved nedlukning af PC - Win10


(Kasene) #1

Hver gang jeg lukker min pc ned, kommer der følgende advarsel “Hvis du lukker pc’en nu, risikerer du og alle andre der bruger denne pc, at miste arbejd, der ikke er gemt”

Nu er min - eller hurtige pc - blevet særdels langsom under opstart, og derfor bryder jeg mig selvfølgelig ikke om begrebet “alle andre”. Jeg er eneste bruger på denne pc.

Jeg har kørt en fuld scan af hhv. MSE og Adwarecleaner - de finder intet. Win10 er updateret, og Ccleaner melder ingen fejl.

Er der nogen der har en ide om, hvad det kan skyldes ?


(f-arn) #2

Hej :slight_smile:

Det er en standard besked fra Windows når et program “hænger”, og har intet at gøre med hvor mange der bruger computeen :wink:

Du er nok den eneste menneskelige bruger, men i Windows forstand er der adskillige andre, bla “SYSTEM” :slight_smile:


(Kasene) #3

Det er da selvfølgelig lidt mere betryggende, om end stadig irriterende. Er der en måde, hvorpå jeg kan se hvilket program der er tale om ?


(f-arn) #4

Du kan prøve at se om der står noget i logbogen :slight_smile:


(system) #5

Dette emne blev automatisk lukket 30 dage efter det seneste svar. Nye svar er ikke længere tilladt.