Dejlig start på voksenlivet

http://jp.dk/indland/krimi/article2346436.ece

Når man ikke vil høre, så må man føle!

Tja, han får jo nok lidt travlt med at puge lidt hårdt lovlig tjente penge sammen sideløbende med hans studier i den kommende tid! [lmfao]

Og dette skal ikke ses som et forsøg på at forsvare piratkopiering, men en udvikling er sket i sagen - han er ikke dømt alligevel, da alle beviser er blevet indhentet ulovligt af APG.

http://www.comon.dk/nyheder/apg-og-fogeden-broed-loven-under-pirat-besoeg-1.391602.html

Jeg kan ikke sige andet end det er godt nok dumt, når man som APG er tydeligt klar over gældende love, at man så ikke lige gør det ordentligt.

Og i gåseøjn, så håber jeg at APG taber den her sag, så de kan få en hak i tuden og lære at opføre sig efter love og regler. Man kan jo ikke begå ulovligheder for at straffe en anden.

I grunden underligt, at det ikke også er strafbart for Antipiratgruppen at bryde loven. Jeg er ikke tilhænger af piratkopiering, men jeg er bestemt heller ikke tilhænger af, at et privat foretagende som Antipiratgruppen skal have så store beføjelser, som loven vitterligt giver dem.

Jeg går også ind for privatlivets fred, men når man er så dum og opretter en hjemmeside hvor enhver kan hente gratis musik, ja så skal det altså gå galt, og hvis det ikke var antipiratgruppen som havde grebet ind så var det med 100% sikkerhed nogle andre. Jeg fornemmer faktisk at antipiratgruppen ikke er særlig aktiv. Jeg synes sjældent vi hører at de har “fanget” nogen.

Perhaps, det er fordi at i Danmark er vi beskyttet mod at de kan samle ret mange beviser omkring fildelere.

Generelt, mener jeg at det er en glidebane.

Piratkopiering er skidt - men samtidig, så vil jeg heller ikke risikere at blive hængt op på at have set en video på youtube, som tilfældigvis var beskyttet af copyright, selvom det ikke virkede sådan.

Jeg ville derimod gå ind for flere løsninger som Spotify. Personligt, for at eliminere alle musik problemer, så har jeg givet de 36 dollar de koster for et års abonnement på Grooveshark og jeg har aldrig været mere tilfreds hvad angår musik. Nu mangler man bare Voddler eller en anden gratis/betalings video tjeneste at ramme landet.

Så kan han lære det! haha.

ja, jeg tror langsomt vi kan lukke tråden og det vil jeg så gøre :slight_smile:

.

Hej,
Jeg åbner lige tråden for en kort bemærkning, for at bringe udfaldet af sagen:

Den 19-årige HF-studerende Jonas Læborg fra Grindsted modtager den dom han fik 21. februar ved Retten i Kolding. Her blev han fundet skyldig i at have krænket musikeres og musikselskabers ophavsrettigheder ved ulovligt download fra internettet.

http://www.jv.dk/artikel/1085205:Billund--Netpirat-fra-Grindsted-modtager-dom-paa-100-000-kroner