Efter opdatering af Kaspersky Total Security, virker siden facebook ikke rigtigt

Hej !

Jeg har et lidt besynderligt problem, som jeg ikke har været ude for før, men det er åbenbart kommet efter at Kaspersky er opdateret til en ny program version. Det er som om, den lige pludselig har noget i mod siden www.facebook.com,( der var ikke noget i vejen med at komme ind på siden før den opdatering) jeg ved ikke hvad der er galt. Jeg synes jeg har været igennem alle mulige indstillinger i programmet, jeg har endda tilføjet siden i Anti-banner, men lige lidt hjælper det. Når jeg f.eks slår Kaspersky fra, virker siden som den skal, men sådan skal det jo ikke være !

Selve siden virker meget langsom, når man går ind på den, man kan ikke bruge chat funktionen, og når man prøver at bladre ned på siden, viser den den “Venter error.facebook.com” ned i venstre side af browseren (Chrome) det er samme gør sig gældene i andre browsere, Firefox, Opera, Iinternet Explorer !

What seems to be the problem here ! Any suggested solutions !

Mvh
Peter_a

Har du været inde i KIS-indstillinger> Beskyttelse> Privat browsing> Kategorier og udelukkelser, og fjernet flag/hak til Sociale netværk> Facebook?
Hvis ikke, så prøv det og se om det hjælper.

Venlig hilsen
Kenneth

Nope, det virkede ikke :frowning: Den skriver stadig "Venter error.facebook.com

Jeg har lige fundet ud, at det er Anti-banner der er skurken, når den er slået fra virker siden, men nu bliver det lidt mystisk, selvom jeg har tilføjet siden i Anti-banner, under Websteder med tilladte bannere og tilladte banner, virker siden stadig ikke rigtig. Kun når Anti-banner er slået fra ??

Lader til du ikke er den eneste med dette problem: https://translate.google.dk/translate?hl=da&sl=en&u=https://forum.kaspersky.com/lofiversion/index.php/t351027.html&prev=search

Jeg er spændt på, hvad de finder på af løsning. For det med med at fjerne fluebenet i

Tilfør script i webtrafik for at interagere med websider

i Trafik-behandling i Nætværksindstillinger ! Den holder ikke helt i længden ! For så er der andre ting, der ikke bliver så sikker at bruge hvis det er slået fra !

Her er problemet også beskrevet https://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=368749 mere præsis !

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.