Er dette en ok beskyttelse?

Hej. Efter flere år hvor jeg ikke har fulgt med i hvad der sker på området, ej heller ikke på dette her supersite, vil jeg gerne høre af om mine eksisterende sikkerhedsprogrammer efter jeres vurdering er ok og at der ikke er en risiko for intern konflikt.
Jeg spørger fordi jeg som så mange andre bare gerne vil have 99% sikkerhed på mine pc`er. Især også fordi jeg spiller en del poker og handler på valuta markederne. Banditterne skal ikke have en chance!
Benytter ofte PureVpn tjenesten.

Jeg har flg. installeret:

Kaspersky internet security 2017
Superantyspyware pro
zyzel router på det private netværk (har dog også kasperskys firewall tilsluttet samtidig)
CcCleaner
Adw cleaner

Har tidligere haft heimdal men synes umiddelbart den er for dyr i forhold til behovet. Jeg mener jeg kan undvære programmet i forhold til mine nuværende sikkerhedsprogrammer - især kaspersky er jo helt suveræn - men jeres svar vil være afgørende for om der skal ændres.

På forhånd tak for svar.

Af intern konflikter kan nævnes: Hvis du har Superantispyware aktiveret i realtime kan den komme i konflikt med Kaspersky, men ser ellers ok ud sikkerhedsmæssigt.
Som supplement til din sikkerhed kan du tilføje et DNS Webfilter f.eks. Norton DNS som vist i dette link: https://dns.norton.com/configurePC.html eller OpenDNS som vist i dette link: https://www.opendns.com/setupguide/?url=familyshield

Alternativ til heimdal kunne være PatchMyPC: https://patchmypc.net/download

Og så ellers holde din pc opdateret hele tiden.

Håber du kunne bruge svaret.

Venlig hilsen
Kenneth

Takker for svar. Jeg arbejder videre med dine foreslag.
God dag.

Har efterfølgende afprøvet patch my pc - og må sige at det ser ud til at være et glimrende program når man tænker på at det er gratis, i forhold til det dyre heimdal program samt secunia.

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.