Facebook App Hacket?

Hej i det gode forum. Har en ven jeg forsøger at hjælpe. Det ser ud til at en af hans App’s under “App’s og Websites” kan være hacket. Jeg får ligesom andre en melding med det som i kan se i vedhæftet billede. Har i en ide til hvad der er at gøre.? Kan man på nogen måde se hvilken af de app’s der er derinde som er inficeret.??

Venlig hilsen Peter%20TAG

Din ven bør gennemgå de indstillinger der er til rådighed på hans Facebook profil, og scanne sin pc for spyware, malware og virus. Og evt. læse nogle af de nedennævnte link:

Mvh. Kenneth

Hej Kenneth.

Tak for din respons. Der kørt en Malware Bytes Anti Malware samt en ESET Online Scanner igennem den. Fandt ikke noget malware. ESET scanning fandt 3 inficeringer, men det der fundet har åbenbart ikke haft noget med de meddelelser der bliver sendt ud til folk med at de er blevet tagget. For det fortsætter. Password til Facebook (FB) er blevet skiftet og der er lavet 2 trins godkendelse samt rettet i indstillinger for tagning. Så må vi se. Hvis ikke vi umiddelbart kan se hvilken af de app’s der ligger på maskinen, ja så må vi jo bare slette dem en efter en og se om det har en effekt.

God aften til dig.:blush:

Dette emne blev automatisk lukket 30 dage efter det seneste svar. Nye svar er ikke længere tilladt.