GetSystemInfo fra Kaspersky

I ny og næ og en sjælden gang i mellem bruger hjælpere på SWF GetSystemInfo fra Kaspersky. Med GetSystemInfo får man et glimrende kig ind i computeren - væsentlig bedre end med HijackThis, men man kan ikke “fixe” noget med GetSystemInfo. Det må man klare på anden vis, hvis der er behov for at fixe noget. Programmet og den efterfølgende analysefunktion er tilgængelig for alle, så hvis du har lyst til at prøve, så er her en lille vejledning:

Du kan finde billeder til vejledningen her:

http://www.ctrlaltdel.dk/forum/forum_posts.asp?TID=246&PN=1

1. Hent programmet her:

http://support.kaspersky.com/faq/?qid=193238548 (siden med lidt forklaring)
http://support.kaspersky.com/downloads/utils/getsysteminfo4.exe (selve programmet)
http://support.kaspersky.com/downloads/utils/getsysteminfo4.zip (programmet pakket som zip-fil)

Pak det ud (eller hent .exe-filen) og højreklik på getsysteminfo4.exe -] Vælg “Kør som Administrator”. Klik “Agree” -] Nu åbner programmet sig. Vælg “Settings” og kør “skyderen” helt op til “Maximum” og klik “OK”. Klik nu på “Create Report” og lad programmet køre.

Programmet vil køre og efterfølgende placeres en zip’et log-fil på dit Skrivebord (filnavnet er “GetSystemInfo_computernavn_dato”).

2. Nu skal du til analysen - klik her:

http://www.getsysteminfo.com/index.php

  • klik på “Gennemse” og find log-filen
  • klik på “Submit”

3. Når filen er sendt og analyseret kommer du til en side med et hav af muligheder for at kigge nærmere på din computer. Det er ikke muligt at gennemgå alle muligheder her, men “leg” lidt med siden og kig billederne nedenfor. Men HUSK nu, at det er bare en computer analyse - du er selv ansvarlig for de ændringer du måtte lave på baggrund af analysen.

God fornøjelse :slight_smile: