HP Pavillon dv9500 med sort skærm

Hejsa

Jeg sidder her med min nabos bærbare pc, som har sort skærm, men som godt kan vise billed på en ekstern skærm. Jeg startede med at boote den op, og bad windows om at reparere. Der var dog intet at reparere meldte windows, og PUF så startede skærmen op normalt! Min nabo havde ikke set den med skærmen fungerende i månedsvis!

Da jeg genstartede den, så var problemet det samme. Første gang var åbenbart bare p**** heldigt!? Jeg får ingen BIP BIP fra BIOS når den starter op, så BIOS korruption er der umiddelbart ikke tale om.

Jeg har forsøgt med at tage batteriet ud, og trække stikket ud, og så holde powerknappen nede i over et minut, men det virker ikke.

ER der nogen, som har et godt bud?

PS: Jeg kan ikke finde en BIOS opdatering hos HP, da PC’en er for gammel og kører 32 Bit Windows (10)(problemet var der dog allerede FØR opdateringen). Dels gemmer HP ikke for pc’er over 10 år, og dels har Phoenix åbenbart solgt deres rettigheder til de gamle BIOS updates til “BiosAgentPlus”. Dem har jeg faktisk købt fra engang, men de havde intet man kunne bruge, men malkede bare folk, som var desperate efter løsninger.

Mvh FzG

Hvis det er muligt for dig, så prøv at start pc i fejlsikret tilstand:
https://support.microsoft.com/da-dk/help/12376/windows-10-start-your-pc-in-safe-mode

Og kør en scan med Eset Online Scanner:
https://download.eset.com/com/eset/tools/online_scanner/latest/esetonlinescanner_enu.exe

Mvh. Kenneth

Hej Kenneth

Super … tak! Det prøver jeg :slight_smile:

Mvh Frantz

Dette emne blev automatisk lukket 30 dage efter det seneste svar. Nye svar er ikke længere tilladt.