MAC sikkerhed

Hej,
Jeg har købt mac computer. Jeg ville stille et spørgsmål. Skal jeg installere sikkerhedssoftware? Jeg kiggede på avast gratis antivirus til mac og Combo Cleaner til mac. Pleas hjælper mig med at beslutte. Måske har jeg ikke brug for antivirus til min Mac?

Hej John :slightly_smiling_face:
Du kan prøve at besøge denne webside … http://ctrlaltdel.dk/
Om webmaster stadig er aktiv og vedligeholder siden, er jeg ikke klar over, men overordnet indholdes der mange informationer -

Avast free er mit bedste bud hvis det skal være gratis.

Må det gerne koste noget, kan jeg anbefale Intego eller Bitdefender.

Ccleaner findes også til Mac. Undgå Mackeeper eller andre tvivlsomme cleaners.

Hej John,

Jeg ville nøjes med Malwarebytes Antimalware (gratis udgaven) og så køre en ugentlig scanning - sådan bare lige for at se, om der skulle være noget. Som MAC bruger har jeg prøvet de fleste antivirus programmer (og skrevet om det på ctrlaltdel.dk), men jeg er nu endt med kun at have Malwarebytes på computeren sammen med et lille firewall program (LittleSnitch) der råber op, hvis fremmede programmer forsøger at komme på nettet. VirusBarrier fra app-stor’en kan du også hente, og køre ugentlig, hvis du vil have en “second opinion”. Men helt grundlæggende mener jeg ikke, at der er et stort behov for antivirus programmer på MAC’en, hvis du i øvrigt surfer fornuftigt og ikke klikker på hvad som helst.

Dette emne blev automatisk lukket 30 dage efter det seneste svar. Nye svar er ikke længere tilladt.