Nogen stjæler mine billeder

Den senere tid har jeg bemærket, at der bliver downloaded ret mange af mine billeder - den sidste måneds tid omkring 60 stk.
I dag ville jeg så undersøge, om de blev uploaded nogen steder, og det blev de.
Der ligger ca. 50 billeder af mine på denne side: hxxps://axxfimg.pw/176176-Butterfly-Sommerfugl-Insekter.html og han henter dem sikkert via en VPN-forbindelse, da det er forskellige steder, de bliver hentet fra.
Uddrag fra Domaintools:

Registrar PDR Ltd. d/b/a PublicDomainRegistry.com
IANA ID: 303
URL: https://publicdomainregistry.com
Whois Server: whois.PublicDomainRegistry.com

§

Domain Name: AZUFIMG.PW
Registry Domain ID: D91657103-CNIC
Registrar WHOIS Server: whois.PublicDomainRegistry.com
Registrar URL: https://publicdomainregistry.com
Updated Date: 2019-03-24T02:23:36.0Z
Creation Date: 2019-01-22T18:14:56.0Z
Registry Expiry Date: 2020-01-22T23:59:59.0Z
Registrar: PDR Ltd. d/b/a PublicDomainRegistry.com
Registrar IANA ID: 303
Domain Status: ok https://icann.org/epp#ok
Registrant Email: hxxps://whois.nic.pw/contact/axxfimg.pw/registrant
Admin Email: hxxps://whois.nic.pw/contact/axxfimg.pw/admin
Tech Email: hxxps://whois.nic.pw/contact/axxfimg.pw/tech
Name Server: THEO.NS.CLOUDFLARE.COM
Name Server: GENE.NS.CLOUDFLARE.COM
DNSSEC: unsigned
Billing Email: hxxps://whois.nic.pw/contact/axxfimg.pw/billing
Registrar Abuse Contact Email:

Er der nogen, der ved, hvad jeg kan gøre ved det?

I teknisk forstand tror jeg det er svært at undgå. I hvert fald sålænge du bruger Piwigo, eftersom siden indeholder et link til det billede, som er på siden, hvis man beder om at se sidens kildekode. Muligvis hvis man er en større javascript-haj end jeg er, ville man kunne lave en visning af billeder, som man ikke kunne se kildelinket til. Men stadigvæk vil man jo altid kunne tage et screenshot. Men så bliver resultatet nok med en dårligere opløsning.

I legal/etisk forstand er jeg lidt mere usikker. Du kan jo starte med at kontakte registranten på de nævnte email-links, og se om du kan tale vedkommende til fornuft. Eller du kan melde vedkommende på Abuse-emailen. Men hvis vedkommende ikke ønsker at komme til fornuft, vil du nok ikke opnå så meget andet end at der senere dukker et nyt site op. Men det kunne jo være, at du er heldig, at det bare er en script-kiddie, der ikke lige havde tænkt over, at du kunne synes, at det er træls…

Der er givetvis også mere hårdhændede muligheder i form af advokater o.lign. Men spørgsmålet er om du har kræfter og økonomi til at gå den vej.

Jeg ville også gerne, at min side var lavet i noget andet end Piwigo, f.eks. WordPress, men indtil jeg finder en, der mod gode ord og betaling vil lave det grundlæggende for mig, så må jeg nok affinde mig med Piwigo.

Har du set, at når man klikker på et billede, så leder det til en ny side med billeder i en anden genre?
Der er også nogen, der viser til porno-og dating sider.

Jeg tror, jeg vil klage til registraren i første omgang, det har jeg før haft succes med, og jeg kan se, at der mangler nogle billeder,så mon ikke, der er andre, der har klaget.

Nej, det havde jeg ikke. Det tyder jo nok desværre på, at det ikke er en, der lige er “kommet til” at nole nogle pæne billeder, men som ønsker at bruge dem til lidt mere skumle ting. Det gør jo bare det hele mere træls…

Måske skulle du få en admin her på siden til at ødelægge de links, som du lagde i dit første indlæg? For ved at der her på swf linkes til siden, vil den også få med tiden få en højere ranking af bl.a. google.

Hvordan kontakter jeg admin?

Hej :slight_smile:

Jeg håber jeg fik det hele med :question:

Ja, det tror jeg. Tusind tak. :smile:

Jeg fandt lige et par links til, hvad man kan gøre på den tekniske side. Hovedbudskabet er nok, at du ikke helt kan undgå det, men du kan gøre det sværere. Jeg har i øvrigt bemærket, at tricket med at disable højreklik-download allerede er gjort på din side:https://www.cambridgeincolour.com/tutorials/protect-online-photos.htm

…og et par links om, hvad man nemt kan gøre med piwigo:


https://piwigo.org/ext/extension_view.php?eid=731

Tusind tak for links. Nu har jeg da vist underholdning nok til i aften. :smile:

Man skal ikke kede sig, selvom det er sommer :wink:

Hvordan keder man sig? :wink:
I går skrev jeg til sidens registrar, men har ikke fået svar, så jeg har brugt hele dagen på at slette ca.50 billeder fra min egen side. Det har så resulteret i, at hans side ser således ud: udsnit

Billederne blev brugt som links til mere eller mindre snavsede sider, bl.a. dk.bongacams - regn selv ud, hvad det er for en slags side.

Jeg fandt også en anden side, hvor der lå et par af mine billeder. Denne side så mere regulær ud til at begynde med, men i løbet af få sec. blev jeg redirected til en anden side.
Først captire-dot-info redirectet til lexrb-adulttdates-com og denne fastsearchday–life, som ønsker mig tillykke,- Se mit andet indlæg om svindel.

Er der en måde at undersøge disse sider på, uden at komme til skade?

Nå, jeg er allerede kommet til skade, så jeg opretter lige en rensetråd. :frowning:

Det mest sikre er nok enten at køre gennem (a) en virtuel maskine, (b) en linux live-cd eller ( c ) et styresystem på en hd, som du så efterfølgende wiper.

Jeg har en virtuel xp, men den du’r vel ikke til formålet? Iøvrigt kom pop-ups igen, da jeg startede chrome-browseren, så snavset er nok knyttet til den.

Rensningsdelen lader jeg trygt f-arn om :wink:

Du kunne vel godt bruge XP-installationen, hvis du kan finde en browser, der fungerer i XP. Men ellers tænker jeg da, at eftersom du har lidt erfaring med Linux, så vil det nemmeste for dig nok være lige at hente en live-cd til den distribution, som du kender bedst, og så browse imens du kører i i en live-session. Eller muligvis har du allerede en gammel installationsCD liggende, så kan du jo bare køre en live-session derfra.

Dette emne blev automatisk lukket 30 dage efter det seneste svar. Nye svar er ikke længere tilladt.