Serverskift


(Thomas Huulbæk) #1

Vi er i dag flyttet til ny server. Jeg håber, at alt er blevet rettet til, men hvis du alligevel oplever problemer, så skriv det gerne i denne tråd.


(OracleJMT) #2

Jeg synes skiftet kan mærkes. Meget hurtigere og mere pålidelig. En rigtig behagelig oplevelse, at bruge forum. Godt gået.


(bwf1409) #3

Jeg syntes nu ikke der er nogen særlig forskel, men jeg syntes nu heller ikke der var store problemer før. Ind i mellem var der dog lidt ventetid, men på basis af kun ½ dags kørsel på en ny server, kan man vel ikke sige at der ikke kan opstå det samme.

Lad os håbe det virker fremover.


(Magic Spyhunter) #4

Absolut meget bedre :thumbsup:


(Sander TeamSpywarefri) #5

Jeg kan mærke en klar forbedring.
Det er jeg glad for.


(vaf) #6

Jeg mærker også en mærkbar forbedring :slight_smile:


(lars c) #7

helt klart hurtigere load tid på siden :slight_smile:


(pixxel) #8

Indtil videre en klar forbedring.


(Jens V) #9

Ja det er dejligt at det kører rigtig godt igen.

Spywarefri længe leve. :slight_smile:


(smog) #10

Boiiing … :thumbsup:


(Ejvindh) #11

Jeps, rigtig dejligt!

En lille ting: Jeg tror der er en lille ting omkring codepage, der har forrykket sig lidt: Jeg plejer altid at gå ind på forum gennem dette link:

…så står der lige kortvarigt “Søg” oppe i fanebladet. Eller det gjorde der. Nu er ‘ø’-et hos mig skiftet ud med et spørgsmålstegn, fanget ind i en firkant.

Jeg kan ikke lige skærmskyde den, da forum jo altså kører alt for hurtigt nu :wink:

…og ja, en petitesse, som du ikke skal få søvnløse nætter over, hvis det er bøvlet at fixe.


(Rookie Forumsupporter) #12

Også :thumbsup: herfra.

Går ud fra det kunne være dette Ejvindh tænker på, se billede.


(Sander TeamSpywarefri) #13