Sort skærm. Hjælp søges til nybygget PC


(knitter) #1

Nu har jeg bygget min PC med MB Asus x79, sokkel LGA2011, så jeg kan bruge CPU fra den gamle. Det nye MB kræver DDR4 ram (quadro),som jeg selvf. også købte.
Nyt problem: skærmene får ikke signal.
Blæserne på CPU og GPU kører, BMC-LED1 blinker grønt, de to DVD-drev kan åbnes og lukkes. Når jeg lægger en CD i drevet, så spinner den kortvarigt op, og så sker der ikke mere.
Jeg har prøvet at resette CMOS, uden at det hjalp.
I manualen til MB er der intet afsnit om troubleshooting.
Nogen, der har en ide til, hvad jeg kan prøve??


(f-arn) #2

Hej :slight_smile:

Der er (mindst) to Asus x79 bundkort, så kan du ikke lige fortælle hvad det præcist hedder :question:

Var det en Intel Core 2 Duo :question:


(knitter) #3

Undskyld det sene svar. Jeg får ikke mail, når der er nye svar.
Ja, det er Intel Core 2 Duo.
Og iflg. MB manualen hedder det nye kort X99 WS/IPMI
Jeg har været nede hos min bror og har lånt et grafikkort, som jeg nu vil installere, for at se, om det skulle være det, der gør at skærmen ikke får signal.


(knitter) #4

Det er ikke grafikkortet. Kan det være CPU, der ikke passer med MB, på trods af, at det er samme sokkel?


(f-arn) #5

Er det X99 eller X79?

Intel Core 2 Duo bruger Socket LGA 775/LGA 771… :question:


(knitter) #6

Det gamle MB: https://www.asus.com/dk/Motherboards/RAMPAGE_IV_EXTREME/
Det nye: https://www.asus.com/us/Commercial-Servers-Workstations/X99WSIPMI/
Oplysningen om core 2 duo har jeg fra PC før den gik ned.


(f-arn) #7

Beklager den lange svartid, men jeg har haft en travl weekend…

Hvor har du læst at Intel Core 2 Duo kan bruge en LGA2011 sokkel, for det kan jeg altså ikke finde nogen steder… :question: Snarere det modsatte :worried:


(f-arn) #9